Reiniging

Een ander belangrijk punt is het reinigen van het schilderwerk. Door regelmatig het schilderwerk schoon te maken, is er geen of zeer weinig sprake van vuilaanhechting, iets wat de duurzaamheid van het schilderwerk alleen maar ten goede komt. Ook heeft dit een positief effect op de uitstraling van uw woning, want met schoon schilderwerk staat uw woning er lekker fris bij!

Onze mogelijkheden t.b.v. reiniging

- Schilderwerk

- Dakgoten

- Trespa

- Kunststof kozijnen

Universol

Universol® is een milieuvriendelijke, fosfaatvrije, biologisch afbreekbare superontvetter die speciaal is ontwikkeld voor het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond. Universol® bevat vetoplossers die probleemloos doordringen in de hardnekkigste vet- en vuil lagen om deze daarna volledig op te lossen. Deze milieuvriendelijke superontvetter heeft alle goede eigenschappen van ammonia.

De minder goede eigenschappen – milieubelastend, bijtend voor de handen, schadelijk voor de ademhalingsorganen en de zeer onaangename geur – zijn met Universol┬« weggenomen. Kortom, dit unieke product doet wat het moet doen en is bovendien zeer vriendelijk voor de gebruiker en het milieu!